الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد

مکرون: تشدید فشار بر ایران بی فایده است

مکرون: تشدید فشار بر ایران بی فایده است رئیس جمهور فرانسه در سخنرانی خود در هفتاد و چهارمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد راهبرد فشار بر ایران را بی فایده و تنها موجب افزایش تنش در منطقه دانست.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۴ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۲۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور فرانسه در سخنرانی خود در هفتاد و چهارمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد اظهار داشت که راهبرد فشار به ایران تنها به افزایش تنش در منطقه منجر خواهد شد.

 

ماکرون گفت: وقت آن رسیده است که مذاکرات بین ایران و ایالات متحده و کشورهای بزرگ از سرگرفته شود. هدف از مذاکرات باید رفع تمام تحریم های ایران باشد.

 

امانوئل ماکرون خطاب به حاضران در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت:«پس از آن‌که آمریکا از توافق هسته‌ای وین [برجام] خارج شد، من یک چارچوب جامع را ارائه کردم که می‌تواند به حفظ و تکامل برجام و اجرای آن با رویکردی گسترده‌تر کمک کند. بدین ترتیب برجام می‌تواند فعالیت‌های منطقه‌ای ایران و برنامه موشکی این کشور را نیز در بر گیرد.»

 

رئیس‌جمور فرانسه که روز گذشته طی بیانیه‌ای مشترک با سران انگلیس و فرانسه، ایران را به دست داشتن در حمله به تأسیسات نفتی عربستان سعودی متهم کرد، در ادامه گفت: «در ماههای اخیر شاهد تشدید مستمر تنش‌ها در منطقه بوده‌ایم و حملات 14 سپتامبر [23 شهریور] علیه عربستان نیز وضعیت را به وضوح تغییر داده است. ما اکنون با خطر درگیری بر اثر اشتباهات محاسباتی یا واکنش‌های نامتناسب مواجه هستیم.»

 

وی هشدار داد: «صلح می‌تواند قربانی یک اشتباه محاسباتی یا واکنش نامتناسب شود. پیامدهای درگیری در منطقه بسیار سنگین است و شرایط به‌گونه‌ای شده که گویی در لبه پرتگاه هستیم.»

 

ماکرون در خصوص راهکار خود برای عبور از این شرایط گفت: «من عمیقاً بر این باورم که زمان آن رسیده که مذکرات بین آمریکا،‌ ایران، امضاکنندگان برجام و کشورهای منطقه که بیش از همه نیازمند امنیت و ثبات هستند، آغاز شود.»

 

وی در مورد شرایط و اهداف مذاکرات مد نظر خود اظهار داشت: «اول از همه باید اطمینان حاصل شود که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت. دوم اینکه بحران یمن باید حل و فصل شود. سوم اینکه یک طرح امنیت منطقه‌ای که بحران‌های دیگر منطقه و همچنین امنیت دریانوردی را در بر گیرد، تدوین شود و بالاخره اینکه همه تحریم‌های اقتصادی علیه ایران برداشته شود.»

 

رئیس‌جمهور فرانسه در ادامه خاطرنشان کرد: «من به هیچ وجه ساده‌لوح نیستم و به معجزه هم اعتقادی ندارم، اما معتقدم برای دستیابی به صلح باید شجاعت داشت. آمریکا،‌ ایران و امضاکنندگان برجام باید این شجاعت را از خود نشان دهند.»

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Japan
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۳
0
0
دمت گرم
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار